Home » dårlig ånde » Slip af med den dårlige ånde

Slip af med den dårlige ånde

De fleste mennesker har oplevet at have dårlig ånde, eksempelvis efter de har sovet, eller efter de har været til fest. Dog er der nogle mennesker, hvor dårlig ånde er et kontinuerligt problem, som de dagligt døjer med. Er man bange for, at man har dårlig ånde, kan det have store konsekvenser for ens sociale liv. Det kan eksempelvis medføre, at man ikke bryder sig om at tale med andre mennesker, fordi man er bange for, at de synes, at man er ulækker. Det kan derfor også gå ud over ens professionelle karriere, eftersom dårlig ånde kan medføre, at man også trækker sig tilbage i arbejdsmæssige sammenhænge.

De fleste, som døjer med dårlig ånde, skammer sig rigtig meget over deres problem, og de taler derfor ikke med andre om deres problem. Derudover føler de fleste også, at de er de eneste, som har problemet, hvilket dog ikke er tilfældet. Dårlig ånde er nemlig et meget normalt problem, og kan være forårsaget af alt fra fordøjelsesproblemer, rygning, dårlig mundhygiejne etc.
dårlig ånde

 

Ifølge den populære tandlæge Tandlægerne Hatt ApS er dårlig ånde ofte forårsaget af en bestemt type bakterie, som er placeret på det bløde væv i munden – hovedsageligt på bagsiden af tungen. Disse bakterier vil ofte producere svovlgasser, som giver den dårlige ånde. De flest personer vil forsøge at komme dette problem til livs ved at anvende mundskyl. Ligegyldigt hvor ofte du bruger mundskyl, vil dette dog ikke afhjælpe problemet.

Ønsker man at slippe af med dårlig ånde, vil det også være nødvendigt regelmæssigt at besøge sin lokale tandlæge. Dette skyldes, at plak vil sætte sig på tænderne, hvilket man ikke kan selv kan fjerne vha. grund tandbørstning. Ved at rense dine tænder, vil din tandlæge fjerne nogle af de bakterier, som kan være skyld, i den dårlige ånde. Det anbefales, at man cirka besøger sin tandlæge til regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger hvert halve år. Det kan derfor være en god idé at finde en tandlæge, som ligger placeret forholdsvis tæt på, hvor man bor. På den måde vil det ikke være lige så besværligt at komme til tandlægen. Bor eller arbejder du eksempelvis tæt ved Århus, bør du således finde en tandlæge placeret i Århus eller omegn.

 

Når du besøger din tandlæge, bør du fortælle din tandlæge om dit problem. Hvis du finder en professionel tandlæge, ville han rådgive og vejlede dig om, hvordan du bedst muligt kommer problemet til livs. Selvom du er flov over dit problem, skal du huske på at din tandlæge dagligt behandler patienter, som lider af samme problem. Du skal derfor ikke være nervøs eller bange for, at de vil dømme dig.
Tandlægerne Hatt ApS
Holstvej 16
9990 Skagen
Tlf.: 98 44 16 46

Posted in dårlig ånde, tandlæge, tandrensning, Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *