Home » hvide tænder » Professionelt tandblegning hos tandlægen

Professionelt tandblegning hos tandlægen

Flere og flere mennesker vælger at få deres tænder bleget. Dette skyldes formentlig, at der de sidste 10 år er sket en stor udvikling inden for tandblegningsmetoderne, hvilket medfører at det er blevet lettere og mere effektivt at få bleget sine tænder. Der kan være flere årsager til, at man ønsker at få sine tænder bleget, men for de fleste skyldes det, at deres tænder med tiden er blevet misfarvede og gule.

tandblegning

Når man først har besluttet sig for at få sine tænder bleget, er der en række beslutninger, man skal træffe. Først og fremmest skal man beslutte, om man vil finde en tandlæge, som vil udføre behandlingen, eller om man foretrækker selv at udføre blegningen derhjemme.

Det er efterhånden de fleste danske tandlæger, som har kompetencerne til at hjælpe med tandblegning. Det betyder, at hvad end du skal have hjælp fra en erfaren tandlæge lokeret på Vesterbro, i Greve eller et helt tredje sted i landet, vil det være nemt at finde en tandlæge, som kan hjælpe. Hvis den pågældende tandlæge ikke tilbyder at udføre tandblegning, vil de for det meste stille særlige hjemmeblegningsmidler til rådighed. Skal man udføre en hjemmetandblegning, er det vigtigt, at man netop køber blegningsmidlerne hos en professioel tandlæge fremfor på nettet. Dette skyldes, at du herved kan være sikker på, at du får en blegningsgele, som er skånsom mod dine tænder.

Ved en hjemmeblegning, vil du oftest få noget blegningsgele og en blegeskinne. Blegeskinnen vil blive individuelt fremstillet ud fra et aftryk af dine tænder, således at den passer perfekt til dine tænder og dit bid. Inden du skal sove smører du tænderne ind i gelen, for herefter at placere skinnen ovenpå. Når du vågner om morgenen er behandlingen færdig, og du kan vaske dine tænder og tage skinnen af. Sammen med din tandlæge, vil du komme frem til en farvenuance, som du foretrækker, og som virker mest naturlig for dit smil. På baggrund af dette, vil din tandlæge være i stand til at fortælle dig, hvor mange gange du skal udføre behandlingen. Det skal dog understreges at denne behandling, er bedst egnet, hvis man ønsker at få bleget alle sine tænder.

Der kan dog også være særlige årsager til, at man kun ønsker at få bleget en tand, hvilket også er muligt.  Det kan eksempelvis være en tand, som er blevet mørkere efter en rodbehandling, hvilket er meget normalt. I sådanne tilfælde vil man dog ikke anvende en skinne, men derimod lægge blegemidlet ned i tandens hulrum ved kronen. Dette vil medføre at blegemidlet vil trække ud i hele tanden. Antallet af nødvendige behandlinger vil afhænge af, hvor misfarvet den pågældende tand er. Det er dog ikke alle tandlæger, som tilbyder at stå for netop denne behandling. En af de tandlæger, som har stor erfaring med lige præcis denne blegningsmetode, er den populære tandlæge ved navn Enghavetandklinik, som er en tandlægeklinik lige ved Enghave Plads. I tilfælde af at du bor tæt på København, og du ønsker at få bleget en tand, anbefales det derfor, at du kontakter denne klinik.

 

I tilfælde af at du er nysgerrig og ønsker at vide mere om tandblegning, anbefales det, at du spørger din lokale tandlæge. Derudover kan du også finde meget mere information om tandblegning på denne hjemmeside.

 

Enghavetandklinik
Enghavevej 61
1674 København V
Tlf.: 33220435

Posted in hvide tænder, kosmetisk tandbehandling, tandblegning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *