Home » tandlæge » Kom fri fra din tandlægeskræk

Kom fri fra din tandlægeskræk

En voldsom tandlægebehandling kan resultere i et stort traume. Dette traume vil over tid blive til angst og skræk for at skulle undergå endnu et traume. Tandlægeskræk er ægte, det har ingenting at gøre med, at folk er for følsomme. Når tandlægeskræk er et større problem end eksempelvis angst for edderkopper, så er det fordi tandhygiejne er vigtigt. Dårlige tænder kan være ekstremt ubehagelige, og i sidste ende lede til langt værre tilstande.

tandlægebesøg

Gode råd til at håndtere og overkomme tandlægeskræk

Bemærk at du i de fleste tilfælde er nødt til, at være villig til at arbejde med frygten for at kunne behandle den. Hertil behøver du en god tandlæge som forstår din angst. Har du i øjeblikket en tandlæge som forværre din angst, finder du nemt en ny. Find en i dit område som kender til tandlægeskræk, bor du i Århus, bør du finde en dygtig tandlæge i Århus, hvor hjælp mod tandlægeskræk er en prioritet. Dette finder du ud af, ved at kigge på deres hjemmeside, eller ringe og spørge. Læg særligt mærke til, om tandlægen trækker på det, hvis du spørger til tandlægeskræk eller smertelindring. Du bør ikke føle dig presset til at tage til en tandlæge, som ikke har din bedste interesse for øje. Du kan vælge frit, og skal selv betale for den service du får, så der er ingen grund til at vælge en klinik, hvor de ikke synes det er så vigtigt om du har ondt under eller efter behandlingen.

Smertefrie behandlinger

Stil spørgsmål og få tandlægen til at fortælle dig hvad der foregår under behandlingen. Nogle gange lyder det meget voldsomt når der eksempelvis bliver boret, men hvis du kunne se hvad der foregik, ville du vide at behandlingen søger at være så skånsom som muligt. Få lavet små indgreb over lang tid, frem for at få ordnet mange ting samtidigt. Nogle behandlinger kan ikke spredes ud over flere tandlægebesøg, men spørg alligevel din tandlæge i Frederiksgade hvad der er muligt. På denne måde ved du, når du tager til din tandlæge, at du ikke skal være der i så lang tid, og at du ikke skal have trukket tre tænder ud. Kræv smertestillende og sig til hvis noget alligevel gør ondt – hvis du har en god tandlæge vil denne forstå hvorfor det er vigtigt for dig at være smertefri.

Tandlægerne Frederiksberg
Frederiksgade 67
800 Aarhus C
86121145

Posted in tandlæge, Tandlægebesøg, tandlægeskræk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *