Home » anbefaling » Find en tandlæge, der passer til dig

Find en tandlæge, der passer til dig

Tandlæge

Der kan være mange forskellige årsager til, at man skal finde en ny tandlæge. Ikke desto mindre skal man igennem de samme overvejelser, hver gang man skal finde en ny tandlæge. Det vigtigste er, om tandlægen passer til en og om man føler sig godt tilpas i dennes selskab.

Mange tror, at en tandlæge bare er en tandlæge, ligesom en benzintank bare er en benzintank. Man skal bare huske, at en tandlæge jo først og fremmest skal rode rundt i ens mund, så man skal helst have tillid til denne person. Det må ikke bare være hvem som helst, for så risikerer man, at ens grænser bliver overskredet. Mange overvejer, om tandlægen ligger inden for rimelig afstand fra enten hjemmet eller arbejdet. Kommer man fra Albertslund, vil man gerne have en tandlæge i dette område. Det bør dog ikke være dette, der er afgørende, ligesom prisen heller ikke bør være tungen på vægtskålen. Det bør netop være en tandlæge, der giver en ro i maven både inden, under og efter en behandling.

Forskellige behov

Forskellige mennesker har forskellige behov, også når det kommer til tandpleje. Grundet vores gener kan vi være særligt disponerede for visse sygdomme. Der er også forskel på, hvordan vores tænder bliver slidt, om vi skærer tænder om natten, eller om vi har hang til tandkødsbetændelse. Alle disse faktorer er forskellige fra person til person, og derfor er det vigtigt at finde ud af, om den tandlæge, man kigger på, kan håndtere de problemer, man står med lige nu og her.

Eksempelvis er det sådan med folk, der har kroner eller bøjle på, at de gerne vil have en tandlæge, der kan tage akutte tider. Dette skyldes, at bøjler kan gå i stykker, og de skal laves hurtigst muligt. Det samme gælder en krone, der er faldet ud, da tanden under kronen efterlades meget sårbar. For mange er det vigtigt, at behandlingerne foregår hurtigt og smertefrit. Det gælder især folk med tandlægeskræk.

Man skal derfor ikke vælge tandlæge som man vælger benzintank, da ikke alle tandlæger kan tilbyde det samme. Mange spørger venner og familie, om de kan anbefale en tandlæge i deres område, men selv hvis man ikke kender nogen, der kan vejlede en, er det heldigvis ikke svært at finde tandlæger i Avedøre, Vallensbæk eller resten af Københavnsområdet.
Glostrup Tandplejecenter
Hovedvejen 61
2600 Glostrup
Tlf: 43 45 48 48

Posted in anbefaling, lokalområde, tandlæge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *