Home » blegeskinne » Få et hvidt smil med kosmetisk tandbehandling

Få et hvidt smil med kosmetisk tandbehandling

Tandblegning

Smilet bruges som nøgle til kommunikation mellem mennesker. Et smil er med til at vise kropssproget i forhold til situationen. Det kan desværre let blive misfortolket, hvis man ikke smiler nok, så man ikke virker positiv og åben over for den givne situation. Mange vælger at undlade at smile fuldt ud på grund af misfarvede tænder eller andre udseendemæssige tandproblemer. Der findes heldigvis forskellige behandlingsmetoder, som kan få smilet lysnet og fornyet.

Kosmetisk tandblegning med blegeskinne

Gennem kosmetisk tandblegning er det muligt at få bleget tænderne skånsomt, så der ikke opstår sundhedsskadelige problemer. Tandblegning foregår gennem individuelt fremstillede skinner, som udformes efter grundig undersøgelse af tænder og munden. I skinnerne benyttes blegegel, hvorefter skinnerne kan benyttes hjemmefra efter tandlægens anvisninger. Behandlingsforløbet tilpasses efter ønske for nuance på tænderne, men behandlingen skal naturligvis foregå efter tandlægens anbefalinger. Det er bedst af bruge skinnerne over lang tid, da det giver det mest holdbare og mest skånsomme resultat. Resultatet holder fra to til fire år, men varierer i forhold til livsstil. Madvarer og drikkelse med farveindhold, som eksempelvis te, kaffe og vin, misfarver tænder, ligesom cigaretter også gør. Derfor kan nogle personer opleve mindre succes og holdbarhed ved den kosmetiske tandblegning, hvis de dårlige vaner ikke ændres.

Plastfyldninger og porcelæn kan reparere dit smil

Manglende tænder kan også holde smilet tilbage. Manglende tænder var især et stort problem tidligere, da løsningen var sølvtænder, hvilket absolut ikke skjulte problemet. Der benyttes i dag plastfyldninger til at reparere både små og større tandproblemer til både fortænder og kindtænder. Plastfyldningerne er holdbare og giver et rigtig fint resultat. Nuancen af plastikken tilpasses naturligvis til tændernes farve. Hvis en tandblegning ønskes, vil plastikken blive tilpasset efter nuancen på det lysnede smil.

Det er også muligt at benytte porcelæn til at reparere tandproblemer. Porcelæn kan sættes oven på en svækket eller slidt tand, så den opnår sin oprindelige udseende og funktionalitet. Det skaber et flot resultat for smilet, når der repareres med porcelæn. Porcelænet kan sammenlignes med en ny emalje på tanden, hvilket giver porcelænet et naturligt udseende.

Flot smil uden negative bemærkninger

Både den kosmetiske tandblegning, plastikken og porcelæn udføres med grundighed og elegance, så ingen bemærker indgrebet. Der er derfor ingen tegn på, at der er sat porcelæn eller plastik på tænderne, hvorfor smilet virker naturligt. De fleste tandlæger udfører kosmetiske behandlinger, hvilket gør det let at få en vurdering samtidigt med den regelmæssige tandregulering i Lyngby eller i nærområdet. Her kan tandlægen vurdere, hvad der skal gøres for at opnå et flot smil. Selvom blegeskinnen benyttes hjemmefra, er det alligevel anbefalelsesværdigt at bruge en central tandlæge på Lyngby Hovedgade eller andre centrale steder i landet, så det er let og hurtigt at få et flot og lyst smil. 

Lyngby Tandplejecenter ApS
Lyngby Hovedgade 29
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 02 34

 

Posted in blegeskinne, tandblegning, tandlæge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *