Home » Tandlægebesøg » Smertefuld behandling – Nej tak!

Smertefuld behandling – Nej tak!

Smertefri behandling

Smertefri behandling er mulig

Hvis din undskyldning for ikke at gå til tandlægen er, at du er bange for at det vil gøre ondt, kan du roligt ånde lettet op og komme afsted. Smertefulde behandlinger med ubehagelig bor og væmmelig sprøjter hører hos de fleste tandlæger fortiden til – Smertefri behandling er mulig! Mange tandlæger, som fx Tandlægerne Eggers og Vester i Holbæk, tilbyder smertefri behandling ved hjælp af lokalbedøvelse eller narkose i forbindelse med mere omfattende behandlinger . Mange, især folk der lider af tandlægeskræk, vælger at blive bedøvet, så de kan “sove” gennem behandlingen og vågne op igen fuldstændig upåvirkede og med rene, sunde tænder.

Bedøvelse og narkose

Tandlægerne Eggers og Vester har igennem mange år arbejdet sammen med anæstesilægen Per Vedel, der sammen med sin kone kommer til klinikken for at lægge både voksne som børn i narkose. Bedøvelsen foregår på en yderst skånsom måde, som vi 100% kan stå inde for på klinikken. Med narkose slipper vores patienter for at opleve smerte, og for folk med udpræget tandlægeskræk er det en velkommen chance for at slippe bevidstheden under behandlingen. Ofte er det frygten for behandlingen, der fylder mere end smerten selv, og derfor kan det være en god idé at slippe tankerne og først vågne op igen når behandlingen er vel udført. Bedøvelsen fungerer både på børn og voksne, og der er absolut ingen bivirkninger.

Tandlægeskræk

Som voksen kan det være svært at indrømme, at man er bange, men det første skridt på vejen mod at komme over din tandlægeskræk er, at indrømme det for dig selv og din tandlæge. Der er mange tandlæger i Holbæk, der tager sig af tandlægeskræk. Vær fx ikke bange for at fortælle os hos Tandlægerne Eggers og Vester, at du er nervøs for behandlingen, det er helt normalt, og vi ser på ingen måde skævt til det. Det er derimod vores opgave som tandlæger at få dig til at føle dig godt tilpas, så du kommer igen ved næste indkaldelse. Bedøvelse er en mulighed, men selvfølgelig er det bedst hvis du ser din frygt i øjnene, og lærer at ligge stille og roligt i tandlægestolen, uden at ryste af skræk. Vi hjælper gerne til med afslappende musik og åndedrætsøvelser, som for nogle kan virke beroligende og aflede tankerne fra tandlægens instrumenter. Hvis du stadig ikke føler dig helt tryg, kan du desuden få lov til at følge med i et lille spejl, så du kan holde øje med alle tandlægens bevægelser. Dette kan give en følelse af at være i kontrol, og på denne måde bliver du ikke overrasket over noget.

Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk Tlf: 59 43 43 11

Posted in Tandlægebesøg, tandlægeskræk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *